English   ·   Nederlands
;

Diensten

Spectaculair idee voor een mobiele app? Of juist behoefte aan een degelijke website voor interne administratie? Epona Labs helpt u graag verder!

Of u nu een volledig uitgekristalliseerd idee heeft, of juist behoefte heeft aan iemand die vanaf dag één meedenkt bij het uitwerken van het ontwerp - u kunt altijd aankloppen.

Niet alleen voor het bouwen van nieuwe projecten, ook voor het verbeteren, koppelen of stapsgewijs moderniseren van uw bestaande applicaties kunt u gerust contact opnemen.

Projecten

DMSforLegal Mobile

Deze mobiele client voor het op SharePoint gebaseerde DMSforLegal helpt legal professionals onderweg hun documenten en email te ontsluiten. Zaakgericht en efficient, zoals ze dat achter hun bureau gewend zijn.

Technologie: Sencha Touch, HTML5, PhoneGap, iOS / Android, SharePoint

Virtuscope

De VirtuScope, een project van 100% FAT, is een fysieke telescoop die de blik van de gebruiker op de omgeving verrijkt door middel van Augmented Reality.

Terwijl de interactie wordt uitgewerkt in Unity, worden specifiek ontwikkelde C++ plugins gebruikt om de realtime beelden van de kwaliteit hoogwaardige industriële camera's te ontsluiten.
Technologie: Unity, C#, C++, DirectX

Figuro

Figuro is een toegankelijke en gratis online applicatie voor het modelleren van 3D graphics.
Naast 3D tekenfunctionaliteit, omvat Figuro o.a. a. een bibliotheek van 3D modellen, een discussieforum en voorbeeldtoepassingen.
Technologie: Typescript, WebGL, 3D, ASP.NET Web API, C#

Maatwerksoftware

Sommige bedrijven hebben behoefte aan een breed pakket om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Volledig nieuw, of juist doorontwikkeld uit eerdere systemen die ze inmiddels zijn ontgroeit.

Anderen hebben weer behoefte aan die ene slimme tool, of hulp op afstand bij het oplossen van uitdagende problemen tijdens development (2d/3d graphics, mobile deployment, debugging, etc).
Technologie: C#, ASP.NET, WebGL, Unity, JavasScript, Xcode, SQL Server, etc